ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

8 dec. 2018

Ciorba taraneasca de porc


In perioada rece, cand afara este foarte frig, dupa o zi lunga si obositoare la serviciu, o ciorba fierbinte cu carne de porc si multe legume iti va incalzi sufletul si iti va da putere. Daca aveti si carne proaspata de porc, ideal din porcul crescut in curtea casei, ciorba va fi cu atat mai gustoasa.
Daca nu ati reusit sa puneti voi rosii in bulion pentru iarna va recomand sa folositi pentru aceasta ciorba rosiile cuburi de la Sun Food, nu veti simti diferenta, atat sunt de gustoase! 

Nu uitati ca va astept si pe pagina de facebook a blogului aici, sau in grupul de discutii al blogului aici iar daca vreti sa fiti la curent cu noile retete va invit sa va abonati aici. Ma gasiti si pe instagram aici.   




Ingrediente ciorba taraneasca de porc

1 kg oase de porc cu carne
250 ml bors de putina
1 morcov
1 telina mica
1 ardei gras
1 dovlecel
1 ceapa mare
2 linguri ulei
1 legatura patrunjel
sare, piper




Mod de preparae

Spalam bine oasele, le punem in oala, le acoperim cu apa si punem la fiert. Adunam spuma care se formeaza.


Curatam ocam zarzavaturile, nu foarte marunt, si le calim in doua linguri de ulei pana se inmoaie.


Cand carnea este  fiarta daugam in oala  zarzavaturile si rosiile cuburi din conserva. Eu de regula fierb pana cand carnea incepe sa cada de pe os.


Adaugam si borsul, sarea si piperul si fierbem pana cand sunt bine fierte si zarzavaturile. Dam deoparte si adaugam patrunjelul verde, tocat marunt.


Distribuie daca iti place:

3 comentarii :

  1. O ciobita de porc fac si eu de Craciun! Reteta simpla,usor de facut frumos prezentata!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulțumesc mult pentru toate rețetele minunate, pe care le oferi,Vio!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am pus și cartofi pt o consistenta mai groasa a ciorbitei

    RăspundețiȘtergere

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes