ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

16 ian. 2015

Salata de ton cu sfecla rosie


Sfecla rosie are putine calorii, stimuleaza sistemul imunitar, este un bun regenerator al ficatului, este eficienta in imbunatatirea starii generale a sanatatii si vitalitatii, fiind folosita chiar si in tratarea cancerului. Am incercat sa fie prezenta macar saptamanal in alimentatia noastra si cel mai adesea o folosesc cruda in sucurile de fructe sau legume sau fiarta sau coapta in salate. Salata de astazi e delicioasa, va va placea chiar daca nu agreeati in mod obisnuit sfecla, combinatia dintre rucola usor amaruoe, sfecla rosie dulce si ton e extraordinara!

Ingrediente:

1 sfecla rosie
150 gr rucola
1 conserva ton in suc propriu
4-5 oua prepelita
1 ceapa rosie
ulei de masline
zeama de lamaie




Mod de preparare:

Spalam rucola apoi o asezam pe un platou.


Fierbem sfecla in coaja pana ce intra lejer furculita in ea. Curatam coaja si taiem sfecla felii. Asezam un strat de felii de sfecla rosie pe patul de rucola.


Asezam deasupra tonul scurs bine.


Presaram ceapa tocata fideluta si punem deasupra ouale de prepelita fierte si taiate felii. Asezonam cu ulei de masline extravirgin si zeama de lamaie dupa gust.


Distribuie daca iti place:

2 comentarii :

  1. Prezinta un interes deosebit reteta dumneavoastra.Multumim.
    Olivia

    RăspundețiȘtergere
  2. O reteta minunata pentru cei ce vor sa slabeasca. Eu ador sfecla rosie dar si pestele! O reteta foarte gustoasa!

    RăspundețiȘtergere

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes