ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

23 oct. 2019

Lavrac (lup/biban de mare) cu legume, la tigaie


Prima data cand am vazut in catalogul Selgros o oferta irezistibila pentru Lavrac, m-am intrebat  ce fel de peste este, pentru ca denumirea nu imi spunea absolut nimic! Cand am mers la cumparaturi, din fericire, am avut inspiratia sa iau unul din fluturasii cu informatii despre fiecare peste aflat la raionul respectiv, si asa am aflat ca mai este cunoscut sub denumirile: lup de mare, biban de mare sau sea bass si am realizat ca de fapt mancasem intr-un restaurant si imi placuse foarte mult sea bass cu legume, trase la tigaie.
Din pacate, grabita fiind, abia acasa am citit informatiile de pe fluturas, si am hotarat ce reteta voi face, asa ca am fost nevoita sa il filetez singura. Voi insa nu faceti ca mine, serviciul de filetare este gratuit in Selgros si este pacat sa nu beneficiati de el! 
 Nu uitati ca va astept si pe pagina de facebook a blogului aici, sau in grupul de discutii al blogului aici


Ingrediente lavrac (lup/biban de mare) cu legume, la tigaie

2 bucati lavrac (circa 800 gr)
cateva rosii cherry
1 zuchini
1 ceapa rosie
1 ardei capia
sare de mare
piper mozaic
ulei de masline




Mod de preparare lavrac (lup/biban de mare) cu legume, la tigaie



Scoatem intestinele si curatam de solzi pestele, apoi il filetam si scoatem oasele ramase.  Daca nu stiti cum trebuie sa procedati gasiti o multime de tutoriale pe youtube.


Punem fileurile de peste in uleiul incins, cu pielea in jos, si le apasam cu o spatula, pentru ca pielita va avea tendinta sa se inconvoiae in contact cu uleiul fierbinte. Condimentam cu sare si piper si prajim cate 2 minute pe fiecare parte


In acelasi timp punem legumele spalate si taiate intr-o tigaie, le stropim cu ulei de masline si le condimentam cu sare si piper si le lasam circa 2-3 minute la foc iute.


Scoatem legumele pe un platou.


In momentul in care pestele este gata il vom aseza deasupra, cu pielita in sus.


Reteta de lavrac (biban de mare) cu legume, la tigaie o gasiti publicata si pe selgroscautapasiunea.ro

Distribuie daca iti place:

Trimiteți un comentariu

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes