ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

27 ian. 2015

Piept de pui la cuptor cu ardei si cascaval


O reteta usoara, rapida, preparata la cuptor, ideala si pentru copii, pieptul de pui cu cascaval si ardei e un preparat pentru toate gusturile!


Ingrediente:

1 piept pui cca 500 gr
100 gr cascaval
1 ardei gras rosu
busuioc, oregano
sare de mare
un cubulet unt
1-2 cregute cimbrisor (optional)




Mod de preparare:

Spalam pieptul de pui si il desfacem in doua pe lungime.


Batem usor bucatile de piept si le condimentam cu busuioc, oregano si sare de mare. Asezam feliile de cascaval pe toata suprafata si deasupra acestorara vom pune ardeii taiati bastonase.


Rulam strans pieptul de pui si pindem marginile cu scobitori astfel incat sa nu se desfaca in cuptor si sa nu curga cascavalul.


Ungem cu unt o tava termorezistenta si asezam bucatile de carne. Daca doriti puteti adauga in tava 1-2 crengute de cimbrisor.



Dam tava la cuptor la 200 grade si il asam cate 15 minute pe fiecare parte.


Scoatem bucatile de carne si le lasam cateva minute sa isi lase sucul si sa se intrepatrunda aromele. Taiem felii cu un cutit bine ascutit.


Distribuie daca iti place:

Un comentariu :

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes