ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

26 ian. 2024

Salata de ton cu rucola si fasole rosie

Iubesc salatele si le consum aproape zilnic, ador sa combin ingrediente si sa ma las surprinsa de gustul final. una dintre surprizele placute a fost si aceasta salata de ton cu rucola si fasole rosie, o salata hranitoare, cu un gust bogat, o salata pe care noi am apreciat-o  foarte mult
Va recomand si salata de rucola cu cartofi dulci si branza feta, salata mexicana cu ton, salata cu rucola, kaki si ridichi sau salata de rucola cu pui, portocale si rodie.
Mai multe retete de salate gasiti aici. Mai multe retete cu ton gasiti aici

Nu uitati ca va astept si pe pagina de facebook a blogului aici, sau in grupul de discutii al blogului aici sau pe instagram aici

Ingrediente salata de ton cu rucola si fasole rosie

200 g ton bucati
100 g rucola
100 g fasole rosie
1 ceapa rosie
2-3 linguri ulei masline
2-3 linguri zeama lamaie

Mod de preparare salata de ton cu rucola si fasole rosie

Scurgem tonul si il desfacem in bucati. Este important sa alegem o conserva de ton de calitate,  pentru ca de gustul tonului depinde in cea mai mare masura gustul final al salatei. Eu prefer intotdeauna tonul bucati, in ulei de masline.
Scoatem si fasolea rosie intr-o sita, la scurs. Ca si in cazul tonului, si aici conteaza foarte mult calitatea.
Ceapa rosie o curatam si o taiem fideluta.

Punem toate ingredientele intr-un bol si adaugam uleiul de masline si zeama de lamaie dupa gust si amestecam. Daca doriti puteti inlocui zeama de lamaie cu otet balsamic.


Distribuie daca iti place:

Trimiteți un comentariu

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes