ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

26 iul. 2020

Tocanita picanta cu naut


Pe timp de vara preferatele noastre sunt tocanitele cu multe legume, iar astazi a venit randul acestei tocanite delicioase cu naut, usor picanta, o bunatate!
Evident, am folosit naut de la Sun Food, si vi-l recomand cu mare drag si voua, este foarte gustos si este natural suta la suta, contine doar 60% naut si 40% apa, fara nici un fel de conservanti!
Va recomand si tocanita spaniola cu naut, chorizo si spanac, tocanita de naut cu cartofi, nautul cu spanac sau curry de naut cu lapte de cocos. Mai multe retete cu naut gasiti aici. Mai multe retete cu produsele Sun Food gasiti aici

Nu uitati ca va astept si pe pagina de facebook a blogului aici, sau in grupul de discutii al blogului aici


Ingrediente tocanita picanta cu naut

1 conserva naut Sun Food
1 conserva rosii Sun Food
1 morcov
1 bucata telina
1 ardei capia
1 dovlecel
1 ceapa mare
1 ardei iute
sare, piper
patrunjel verde



Mod de preparare tocanita picanta cu naut

Curatam legumele si le spalam. Taiem morcovul si ceapa rondele iar ardeiul, telina si dovlecelul le taiem cuburi. Adaugam si ardeiul iute tocat marunt.  Daca nu doriti o tacanita picanta puteti renunta la ardei. Le calim in putin ulei pana incep sa se inmoaie usor.


Adaugam rosiile cuburi si dam intr-un clocot.



Adaugam nautul bine scurs.



Completam cu apa si lasam sa fiatba, la foc mic, pana cand legumele sunt bine fierte si a scazut sosul.


Adaugam patrunjelul verde, tocat marunt.


Tocanita noastra este gata.


Distribuie daca iti place:

Trimiteți un comentariu

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes