ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

6 aug. 2017

Farfalle cu legume


Pentru ca suntem in perioada postului am pregatit o portie de paste cu legume, o retete pe cat de simpla, pe atat de buna. Pastele cu legume se fac foarte repede, in maxim 15-20 minute si oricune le poate pregati, chiar daca nu are experienta in bucatarie. Eu am folosit farfalle, voi puteti folosi orice paste va plac.
Si cum la retetele simple secretul reusitei sunt ingredientele de calitate, am folosit si de aceasta data produsele Sun Food, deoarece sunt produse naturale si nu contin nici un fel de E-uri sau conservanti.
Va recomand si pennne cu sos Marinara, penne Arabiatta, spaghetti cu dovlecei, rosii si usturoi sau spaghetti cu ulei de masline, ardei si rucola. Mai multe retete de paste gasiti aici. 
 Mai multe retete de post gasiti aici. (click pe cuvintele subliniate pentru a ajunge in pagina reteti.

 Nu uitati ca va astept si pe pagina de facebook a blogului aici, sau in grupul de discutii al blogului aici.



Ingrediente  farfalle cu legume:

250 gr farfalle
1 conserva rosii cuburi Sun Food
150 gr porumb dulce SunFood
1 ardei gras
4 catei usturoi
3 linguri ulei masline
oregano
busuioc
patrunjel verde



Mod de preparare farfalle cu legume:

Pisam usturoiul si il sotam in uleiul de masline, doar atat cat sa isi elibereze aroma. Nu il lasati sa se rumeneasca fiindca va deveni amar. Adaugam rosiile cuburi, asezonam cu busuioc si oregano si lasam sa fiarba pana vor capata consistenta unui sos.



Cand sosul este aproape gata adaugam porumbul si ardeii taiati fasii si ii lasam inca jumatate de minut.


Fierbem pastele conform indicatiilor de pe ambalaj, le scurgem apoi le punem peste sos.


Amestecam si adaugam patrunjel verde.


Distribuie daca iti place:

Trimiteți un comentariu

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes