ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

17 iul. 2017

Inghetata cu zmeura si lapte de cocos


De ce sa cumperi inghetata nesanatoasa, fara gust, din comert, cand poti pregati o inghetata cu personalitate chiar la tine acasa? Mai mult decat atat, se pregateste foarte usor si este si foarte gustoasa, si nu necesita decat un minim de ingredient.  Eu am ales sa pregatesc varianta vegana, sau de post, cu zmeura, lapte de cocos si sirop de agave, voi insa puteti inlocui laptele cu smantana sau iaurt iar ca indulcitor puteti folosi orice doriti: zahar, miere, sirop de  artar, etc. Ingredientele necesare prepararii acestei retete le-am procurat de pe farmaciaortomoleculara.ro, un site ce comercializeaza produse alimentare si suplimente naturale.


Ingrediente inghetata cu zmeura si lapte de cocos:

300 gr zmeura
2 linguri sirop de agave

Mod de preparare inghetata cu zmeura si lapte de cocos: 





Trecem zmura prin jet de apa apoi o punem intr-un bol. Adaugam laptele de cocos.


Adaugam siropul de agave. Daca vreti inghetata mai dulce puteti adauga mai mult.


Punem toate ingredientele in vasul unui mixer vertical si mixam pana obtinem o compozitie fina. Daca nu agreeati samburii de zmeura, in acest moment, strecurati compozitia. Pe  noi nu ne deranjeaza, asa ca i-am lasat acolo.


Turnam compozitia de inghetata intr-un bol si o dam la congelator pentru cateva ore. 


Scoatem inghetata din congelator cu cateva minute inainte de a fi servita.


Punem inghetata intr-un bol si o asezonam cu sos de zmeura, fructe proaspete sau frunzulite de menta.


Distribuie daca iti place:

Trimiteți un comentariu

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes