ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

29 ian. 2017

Salata de fasole cu ardei copti



Fiindca aveam pofta de o salata, insa imi doream ceva mai deosebit, o salata gustoasa dar si consistenta, am ajuns la aceasta combinatie, salata de fasole cu ardei copti si rucola! Desi poate initial o sa va intrebati ce cauta rucola si crema de otet balsamic in aceasta combinatie va sfatuiesc sa nu renuntati la ele, au facut toata diferenta fiinca au completat intr-un mod deosebit de placut gustul dulce si bun al boabelor de fasole si al ardeilor copti, rucola a dat o nota de proaspat si crocant iar crema de otet balsamic a fost liantul care a unit toate gusturile intr-unul desavarsit! Si dupa cum bine stiti, si de aceasta data am folosit fasolea alba boabe din conserva, de la prietenii mei Sun Food, fiindca este foarte gustoasa si nu contine nici un fel de E-uri sau conservanti!





Ingrediente salata de fasole cu ardei copti:

1 conserva fasole alba boabe Sun Food
4 ardei capia copti
cateva frunze rucola
1 ceapa rosie
2 linguri ulei de masline
2 linguri crema de otet balsamic


Mod de preparare salata de fasole cu ardei copti:




Vom folosi boabele de fasole din conserva, scurse de zeama.



Eu am folosit ardei copti de la congelator, daca nu aveti puteti coace cativa ardei capia din comert pe un grill, pe o tabla, sau in cuptor. Ii curatam de ctoare si seminte apoi ii taiem fasii. Rucola o spalam si ii indepartam coditele. Ceapa rosie o taiem rondele.
Asezam pe un platou fasolea, ardeii copti, rucola si rondelele de ceapa. Asezonam cu ulei de masline si crema de otet balsamic. Daca nu agreati crema de otet balsamic puteti asezona salata simplu cu ulei si otet.


Distribuie daca iti place:

Trimiteți un comentariu

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes