ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

30 dec. 2016

Salata aperitiv cu pui si ananas


De Revelion incanta-i pe cei dragi cu aceasta salata festiva de pui cu ananas, arata minunat iar gustul e demential, va asigur! Se face foarte usor, iar cosuletele fie le puteti pregati cu o zi inainte, fie le puteti cumpara gata facute, fie puteti lua aluat gata preparat si voi doar le veti coace. O alta alternativa ar fi sa serviti salata in cupe, sau pur si simplu o asezati pe un platou si o decorati. Orice modalitate de prezentare veti alege va ramane la fel de gustoasa!
Evident, am folosit cel mai bun ananas, in sirop slab indulcit, de la prietenii mei Sun Food, suta la suta natural, fara nici un fel de conservanti adaugati!




Ingrediente salata aperitiv cu pui si ananas:

pentru cosulete:

250 gr faina
125 gr unt rece
50 ml apa foarte rece

pentru salata:

300 gr piept pui
200 gr cascaval
2 linguri maioneza
1 lingura mustar
1 lingurita zeama lamaie
un praf piper

Mod de preparare salata aperitiv cu pui si ananas:




Modalitatea de pregatire in imagini pas cu pas a cosuletelor o gasiti aici. (click pe cuvantul subliniat pentru reteta).


Fierbem pieptul de pui apoi il maruntim.


Tocam marunt cubuletele de ananas.


Punem intr-un vas pieptul de pui, ananasul si cascavalul taiat cubulete mici.


Adaugam zeama de lamaie, maioneza, mustarul si si piperul.


Amestecam si umplem cosuletele cu salata.


Pastram la rece pana in momentul servirii.


Distribuie daca iti place:

Un comentariu :

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes