ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

16 nov. 2017

Cotlet de porc la tigaie



De cate ori nu ati vrut sa faceti o friptura suculenta si v-ati ales cu o bucata de carne uscata si fara gust? Ei bine, este important in primul rand sa aveti o sursa buna de carne, si in al doilea rand sa respectati cateva reguli foarte simple, dar care va vor ajuta sa obtineti o friptura frageda, suculenta si foarte gustoasa, fara mari eforturi! Cea mai buna carne o gasiti la Selgros, intr-un sortiment foarte variat, pentru toate gusturile, la preturi rezonabile. Asadar daca nu taiati porcul de Craciun mergeti cu incredere la Selgros!





Ingrediente cotlet de porc la tigaie

6 cotlete de porc
3 linguri ulei masline
1 crenguta rozmarin
sare si piper

Mod de preparare cotlet de porc la tigaie

Stropim carnea cu uleiul de masline asezonam cu sare si piper, masam usor fiecare bucata de cotlet si le lasam pentru circa 30 minute, la temperatura camerei. Nu folosim carnea scoasa direct de la frigider, pentru reusita fripturii este important sa o aducem mai intai la temperatura camerei.


Folosim o tigaie antiaderenta pe care o incingem in prealabil si vom trage cotletele la tigaie, la foc iute, circa trei minute pe fiecare parte. eu nu am adaugat nici ulei nici unt in tigaie. Este important ca focul sa fie iute ca sa se formeze o crusta si sa ramana sucurile in interiorul carnii.


Punem cotletele intr-o tava ceramica, adaugam putin rozmarin si le dam la cuptor, la 200 grade, pentru  circa zece minute.


Noi am avut alaturi o garnitura de morcovi baby facuti la aburi si trasi rapid la tigaie, in putin unt.


Distribuie daca iti place:

Trimiteți un comentariu

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes