ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

21 mar. 2016

Supa crema de rosii cu crutoane, la slow cooker


De cand am descoperit cat de gustoase si satioase pot fi supele crema am tot incercat diverse combinatii. Una dintre supele mele preferate este supa de rosii cu crutoane, o supa ce poate fi consumata si in perioada postului, deosebit de gustoasa si placuta la gust. Evident cu rosii proaspete din gradina aceasta supa e si mai gustoasa, dar cum nu e sezonul lor am folosit rosii in sos din conserva si a iesit foarte buna si asa.

Ingrediente:

pentru supa:

800 ml rosii in sos
500 ml supa de legume
1 ceapa verde
sare, piper
busuioc

pentru crutoane:

4 felii de paine
ulei de masline
boia de ardei
oregano
2 catei usturoi





Mod de preparare:

Punem rosiile in sos in vasul slow cooker-ului.


Adaugam ceapa verde taiata bucati.


Completam cu supa de legume. Supa de legume o obtineti fierband morcov, telina,  pastarnac si patrunjel, apoi strecurati supa obtinuta. Eu o pastrez la congelator in pet-uri de 500 ml si cand am nevoie scot de acolo. Setam vasul slow cooker-ului la slow pentru doua ore.


Cat fierbe supa pregatim crutoanele. Taiem feliile de paine cuburi. Le punem intr-o craticioara si adaugam uleiul de masline boiaua si oregano. Amestecam bine si fie le pregatim pe flacara aragazului daca ne grabim, fie la cuptor la foc mic, avand grija sa se faca pe toate partile. Eu prefer sa le pregatesc la cuptor fiindca sunt mai crocante. 


Adaugam busuioc, sare si piper dupa gust si mixam supa cu ajutorul unui blender vertical. Servim supa cu crutoane. 


Distribuie daca iti place:

Trimiteți un comentariu

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes