ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

11 iul. 2015

Salata de fructe


Salata de fructe e un desert usor si racoritor de vara, o reteta rapida ce poate fi pregatita cu ce fructe aveti la indemana, desertul potrivit intr-o zi caniculara! Daca aveti copii ii puteti implica si pe ei in pregatirea acestui desert, cu siguranta il vor savura cu si mai mare pofta! Eu am ales fructele lor preferate voi le puteti inlocui dupa preferinte.

Ingrediente:

5 piersici
3 kiwi
100 gr zmeura
cateva crengute coacaze rosii
1 limeta
1 lingurita miere
3-4 frunzulite menta
200 ml smantana dulce pt frisca







Mod de preparare:

Curatam kiwi si il taiem cubulete. Piersicile le taiem feliute. Adaugam zmeura si bobitele de coacaze. Punem fructele intr-un bol  adaugam putina zeama de limeta, mierea si frunzulitele de menta si amestecam. Zeama de limeta si menta le adaugam dupa propriul gust.


Punem salata de fructe intr-o cupa si cu ajutorul unui sprit cu dui stea asezam deasupra frisca batuta (am folosit smantana dulce pentru frisca de la Lidl) Asezam deasupra o crenguta de coacaze rosii si frunzulite de menta. Pentru un aspect frumos dar si pentru un plus de savoare radem putin coaja de limeta. Pastram la frigider pana in momentul servirii.


Distribuie daca iti place:

2 comentarii :

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes