ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

20 nov. 2023

Salata cu creveti si avocado

Salata asta de creveti cu avocado este geniala, se face foarte usor, este satioasa, cu un gust proaspat si delicat.
Mai multe retete de salata gasiti aici. Mai  multe retete cu avocado gasiti aici, mai multe retete cu creveti gasiti aici.
Nu uitati ca va astept si pe pagina de facebook a blogului aici, sau in grupul de discutii al blogului aici sau pe instagram aici
De asemenea va invit sa va abonati si la canalul meu de watsapp: https://whatsapp.com/channel/0029Va9CPG92ZjCdooO65q2o Si nu uitati sa va activati si notificarile ca sa fiti instiintati ori de cate ori postez ceva nou!



Ingrediente salata cu creveti si avocado

200 g creveti
25 g unt
200 g rosii cherry
2 avocado
1-2 lime
3-4 fire patrunjel verde
sare dupa gust

Mod de preparare salata cu creveti si avocado

Vom pregati mai intai crevetii. Eu am folosit creveti prefierti, congelati. I-am decongelat in prealabil, la temperatura camerei, le-am scos coditele si i-am tamponat cu servete absorbante ca sa eliminam excesul de apa. Intr-o tigaie am incins untul si am gatit crevetii circa 2-3 minute. Am stropit cu zeama de la olime si i-am lasat deoparte sa se raceasca.


Intr-un bol am pus avocado taiat felii, rosiile cherry taiate in sferturi si patrunjelul tocat marunt. Alegeti un avocado putin moale, astfel incat sa confere o consistenta usor cremoasa salatei. Am folosit rosii cherry deoarece sunt mult mai dulci si mai gustoase, dar, in plin sezon, puteti folosi si rosii de gradina, pe care le taiati in felii mai mici. Am adaugat crevetii reci, cu tot cu sosul ramas in tigaie, am asezonat cu zeama de lime dupa gust si am amestecat. O dam pentru circa 30 minute la frigider inainte de servire.


Distribuie daca iti place:

Trimiteți un comentariu

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes