ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

23 mar. 2016

Sandvis cu naut si avocado


Pentru ca suntem in perioada postului v-am adus un sandvis savuros si satios! In plus prin continutul sau aduce un aport important de proteine foarte important mai ales in aceasta perioada. Totodata atat avocado cat si nautul  sunt o sursa excelenta de fibre avand un rol important in sanatatea aparatului digestiv dar si o multime de alte proprietati. Evident, am folosit cel mai bun naut de la prietenii mei de la Sun Food!
Din lipsa de timp eu am cumparat chiflele, va recomand insa sa pregatiti singuri acasa niste chifle cu faina integrala de secara si cu siguranta sandvisul va fi mult mai gustos.



Ingrediente:

2 chifle (de post)
1 conserva naut Sun Food
1 ceapa rosie
2 rosii
1 avocado
3-4 frunze leurda
zeama de limeta
sare, piper
germeni de ceapa rosie





 Mod de preparare:

Scurgem nautul si il punem intr-un bol. Adaugam rosiile taiate felii si ceapa taiata fideluta.


Pregatim sosul de avocado. Curatam avocado si il punem in vasul unui blender. Adaugam frunzele de leurda, uleiul de masline, zeama de limeta si sare si piper dupa gust apoi mixam pana capata consistenta unui sos. Taiem chifla in doua si punem pe fiecare jumatate de chifla cate o lingura de sos de avocado.


Punem deasupra amestecul de naut.


Peste naut adaugam germeni de ceapa rosie pentru un plus de gust dar si pentru aportul important de nutrienti pe care il aduc.


Sandvisul nostru este gata sii il putem savura cu pofta! 


Distribuie daca iti place:

Trimiteți un comentariu

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes