ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

29 dec. 2019

Pulpa de curcan la cuptor


O friptura simpla si gustoasa, o pulpa de curcan la cuptor, deosebit de frageda, atat de frageda ca se topeste in gura! Va recomand si pieptul de curcan in sos de rodii. Mai multe retete cu carne de curcan gasiti aici.

 Nu uitati ca va astept si pe pagina de facebook a blogului aici, sau in grupul de discutii al blogului aici

Ingrediente pulpa de curcan la cuptor

2 pulpe de curcan
3-4 linguri ulei de masline
sare, boia dulce
1 capatana usturoi
1 crenguta rozmarin



Mod de preparare pulpa de curcan la cuptor


Spalam pulpele de curcan si le crestam pe ambele parti. Facem o pasta din ulei de masline, boia dulce si sare si condimentam pulpele de curcan cu acest amestec.


Punem pulpele intr-o tava termorezistenta. Capatana de usturoi o taiem in doua si punem ambele jumatati in tava. Din loc in loc impanam carnea cu crengute de rozmarin.


Acoperim tava cu un capac sau cu folie de aluminiu. Dam la cuptor, la 200 grade, pentru circa 40 minute. Indepartam apoi folia si mai lasam circa 20 minute sa se rumeneasca.
Am servit friptura pe un pat de orez cu ardei si ceapa verde.
Petru ca mi-a fost ceruta adeseori reteta orezului voi scrie si aici. Am folosit orez brun integral prefiert, pe care l-am fiert conform indicatiilor de pe ambalaj, apoi i-am adaugat sare, ardei capia si ceapa verde taiate marunt. Orezul folosit este cel de aici. (click pe cuvantul subliniat)


Distribuie daca iti place:

Trimiteți un comentariu

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes