ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

28 iun. 2018

Chef pentru o zi 2018 - concursul cu 110 premii fabuloase!



Va mai amintiti concursul "Chef pentru o zi" de anul trecut, organizat de Selgros Romania? Va povesteam aici cat de faina a fost experienta si cat de bine ne-am simtit cu totii! A fost o atmosfera  relaxata, ca intre prieteni, si cu siguranta mi-ar placea sa o repet!
Iata,  "Chef pentru o zi" revine pe baricade, de aceasta data intr-o noua formula, si cu premii mult mai multe si mai faine.
Hai sa incep cu premiile ca sa va captez atentia, si va spun dupa aceea ce trebuie sa faceti ca sa le castigati. Puteti avea sansa sa castigati unul din cele 110 premii si anume: 




1. 10 roboti de bucatarie, si nu orice roboti ci chiar Kitchen Aid siiiii, aici vine partea cea mai faina, pe langa robot castigi si o excursie la Brasov si participarea la evenimentul "Chef pentru o zi", incluzand decontarea cheltuielilor de transport, cazarea si o cina de gala!!!








2. 100 vouchere de cumparaturi ce pot fi folosite in magazinele Selgros.

Acum daca v-am captat atentia sa trecem la amanunte!
Perioada de inscriere este 15.06 - 15.07.2018 iar jurizarea va avea loc in perioada 16.07 - 20.07 2018, urmand ca in 21.07 sa fie publicate rezultatele.
Din juriu vor face parte Oana Igretiu, blogger la Savori Urbane, Laura Laurentiu, blogger la Retete ca la mama si Cosmin Dragomir, jurnalist si antropolog culinare, coordonator al Gastroart.ro

Ce trebuie sa faci ca sa te inscrii?

1. Gateste o reteta cu traditie la tine in familie sau in zona in care locuiesti

2. Fotografiaza doua din etapele procesului de gatire si o poza cu produsul final dar neaparat sa pui si un cartonas pe care sa scrii  "Chef pentru o zi 2018" este musai sa apara in fotografie!

3. Intra pe http://chefpentruozi.ro/incarca-reteta/  inscrie reteta impreuna cu pozele, dar nu uita sa scrii si cateva cuvinte despre reteta, din ce zona provine, istoricul ei, ingrediente, mod de preparare si timpul necesar.


Cateva  sfaturi pentru voi:

- cititi cu atentie regulamentul si mai ales criteriile de jurizare, inainte sa va apucati de treaba



- alegeti cu grija reteta, nu uitati ca va fi jurizata

- faceti fotografii clare, in care preparatul sa iasa in evidenta, de preferat la lumina zilei,  oricat de gustos ar fi preparatul vostru, nu uitati ca inainte de toate mancam cu ochii, asadar impactul vizual e foarte important



- nu uitati de cele doua fotografii din timpul prepararii

-nu uitati de cartonas, aparitia lui in fotografie, alaturi de preparat, este o conditie obligatorie!

-descrierea retetei, ingredientele, modalitatea de preparare a retetei trebuiesc facute cu acuratete maxima si simt de raspundedere


Daca aveti nevoie de lamuriri suplimentare nu ezitati sa ma contactati, fie aici, in comentarii, fie pe facebook, fie pe email.
Succes si inspiratie dragilor!





Distribuie daca iti place:

Trimiteți un comentariu

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes