ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

9 iul. 2015

Tortillas cu salata de naut si porumb



E vara, e canicula asa ca evitam cat putem sa intram in bucatarie. Fiindca totusi trebuie sa mancam ceva apelam la retete rapide, ce nu necesita prepare termica. Tortillas cu salata de naut si porumb e o reteta de inspiratie mexicana insa adaptata la propriile gusturi si va recomand din toata inima sa o incercati fiindca este absolut delicioasa si foarte satioasa. Pentru un efect maxim pastrati salata la rece macar 30 minute inainte de servire.
Am folosit naut si porumb la conserva de la Sun Food, pentru ca nu contin conservanti, sunt produse suta la suta naturale si contin doar  apa si sare si naut, respectiv porumb. Dar cel mai bine le incercati si va veti convinge singuri.




Ingrediente:

2 foi tortillas
200 gr rucola
2 rosii
50 gr parmezan
ulei de masline
otet balsamic
sare de mare
1 lingurita seminte de pin
1 lingurita mix de seminte (seminte de chia, de dovleac, de in, de floarea soarelui, de susan)







Mod de preparare:

Punem rucola intr-un vas. Adaugam rosiile taiate felii, semintele de pin si mixul de seminte. asezonam cu sare de mare, ulei de masline si otetul balsamic.


Adaugam nautul din conserva scurs si spalat. 


Adaugam porumbul, de asemenea scurs si spalat. 


Amestecam sa se intrepatrunda aromele si lasam la rece 30 minute. Punem salata pe tortillas si raadem deasupra parmezanul.


 Rulam strans  si le savuram cu mare pofta. Chiar sunt delicioase, un pranz complet pentru o zi caniculara de vara!


Distribuie daca iti place:

2 comentarii :

  1. Foarte bună tortillas,am să încerc și salata caldă cu conopidă cu toate că nu sunt fan. Poate cine știe.😊

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte faine si inspirationale retetele!

    RăspundețiȘtergere

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes