ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

4 mar. 2016

Cum glasam toporasii?


Cunoastem cu totii toporasii insa putini dintre noi stiu ca ei se incadreaza in categoria florilor comestibile pe langa petalele de trandafirii, iasomie, levantica, violete, panselute, liliac si multe altele. Pentru ca am vrut sa decorez un tort putin mai altfel am ales sa glasez cativa toporasi si sa ii folosesc. Au aratat si frumos dar au fost si gustosi!

Ingrediente:

toporasi
5-6 linguri zahar tos
1-2 albusuri





Mod de preparare:

Am ales mai intai toporasii. Eu am avut toporasi din gradina mamei. Am pregatit mai intai toporasii cu tot cu codite ca sa imi vina mai usor si i-am trecut prin jet de apa apoi i-am lasat sa se zvinte. 


Pregatim intr-un bol zaharul tos si in altul albusul de ou batut doar cat sa se omogenizeze putin. 


Vom trece mai intai toporasii prin albus dupa care ii trecem imediat prin zahar.


Lasam toporasii pe  foaie de copt pana se intareste zaharul. 


 Taiem coditele si floricelele le vom folosi pentru decorat: torturi, prajituri, fursecuri sau orice altceva doriti.


Distribuie daca iti place:

Un comentariu :

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes