ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

27 apr. 2024

Rulada din cotlet de porc, cu spanac si rosii uscate

Daca v-ati saturat de clasica friptura la cuptor poate doriti sa incercati ceva mai deosebit, iar rulada aceasta din cotlet de porc, cu spanac, mozzarella si rosii uscate e cea mai potrivita. Si cum se apropie doua sarbatori mari - Floriile si Pastele, e momentul ideal sa o incercati. Se face usor, o puteti pregati dinainte si cand va sosesc musafirii doar porniti aparatul, e foarte gustoasa, iar umplutura o puteti adapta dupa propriile gusturi. Pentru un plus de savoare am ales ca si garnitura niste ciuperci brune, iar pentru un plus de prospetime am pus alaturi si o salata mixta cu crema de otet balsamic.
Si pentru ca am un nou aliat in bucatarie, am pregatit rulada cu ajutorul multicooker-ului cu presiune Heinner HPCK-6WH

21 apr. 2024

Bomboane Oreo

Toti copiii iubesc biscuitii Oreo, dar cu siguranta vor iubi si mai mult boamboanele Oreo. Cu miez savuros din biscuiti si mascarpone, invelite intr-o crusta delicioasa de ciocolata alba, cu siguranta vor deveni imediat preferatele copiilor.
Va recomand si cheescake-ul Oreo, bomboanele Rafaello sau bomboanele Brigadeiro.

   Nu uitati ca va astept si pe pagina de facebook a blogului aici, sau in grupul de discutii al blogului aici sau pe instagram aici

17 apr. 2024

Salata cu piept de pui, rucola si avocado

Ca iubesc salatele de orice fel, si in orice combinatie, cred ca v-am tot spus, iar numarul atat de mare de retete de salata de pe blog o dovedeste din plin. De-a lungul timpului cred ca am incercat cele mai neasteptate combinatii, dar preferatele mele raman salatele cu piept de pui, si salatele ce au fructele in combinatie!
Salata cu piept de pui, rucola si avocado pe langa faptul ca este o salata satioasa este si o varianta sanatoasa, o combinatie intre pieptul de pui fraged si suculent, gustul usor amarui si proaspat de rucola, dulceata rosiilor si cremozitatea fructului de avocado!
Va recomand si salata de rucola cu pui, portocale si rodie, salata cu piept de pui si rosii cherry, salata de rucola cu cartofi dulci si branza feta, salata cu rucola, vita si paste cus-cus. Mai multe retete de salata gasiti aici.

   Nu uitati ca va astept si pe pagina de facebook a blogului aici, sau in grupul de discutii al blogului aici sau pe instagram aici

11 apr. 2024

Chec de carne




Checurile aperitiv sunt foarte gustoase, dau intotdeauna bine pe platourile de pe mesele festive, sunt usor de facut, si merg foarte bine chiar si la micul dejun sau la gustarea pentru scoala sau serviciu.
Checul de carne este minunat, si este perfect mai ales pentru masa de Pasti, de ce nu chiar si cu carne de miel!
Am pregatit checul de carne de astazi cu ajutorul masinii de tocat Heinner HMG-Y2000SS, o masina de tocat foarte eficienta, cu o putere de 2000 W si o capacitate de tocare de 3 kg pe minut. Masina de tocat are angrenaj metalic si carcasa din aluminiu, este prevazuta cu cutit din inox, are trei site de dimensiuni diferite, accesoriu pentru impingerea carnii, dar si accesorii pentru prepararea carnatilor si pentru prepararat kibbe. Accesoriile si sitele le gasiti depozitate in capacul din spate al masinii de tocat. De asemenea masina de tocat Heinner este prevazuta si cu doua viteze de tocare dar si un buton pentru functia reverse.
aspectul sau placut si elegant o face potrivita chiar si pentru cele mai sofisticate bucatarii!

Va recomand si  rulada de carne tocata in bacon, checul aperitiv cu ciperci, checul aperitiv cu pui si legume, sau checul aperitiv cu pastrama si ceapa verde.
Mai multe retete de aperitive gasiti aici. Mai multe retete cu carne de porc gasiti aici.

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes