ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

27 nov. 2023

Supa crema de ciuperci

Ador supele crema, dar supa asta de ciuperci cu siguranta e regina supelor crema! Savuroasa, cremoasa, cu gust intens de ciuperci, se face foarte usor, re ingrediente accesibile, si este si de post.
Ajutorul meu de nadejde in prepararea acestei supe a fost blenderul de masa Heinner Bette Noir HBL-D1400SS. Ce il deosebeste de alte produse similare? Este foarte robust, are un design foarte placut incadrandu-se cu usurinta in orice bucatarie si are o capacitate de 1,75 litri. Blenderul are carcasa de inox si panou de comanda tactic, avand mai multe functii si anume: pulse, smoothie, zdrobire gheata, autocuratare si extractie.

20 nov. 2023

Salata cu creveti si avocado

Salata asta de creveti cu avocado este geniala, se face foarte usor, este satioasa, cu un gust proaspat si delicat.
Mai multe retete de salata gasiti aici. Mai  multe retete cu avocado gasiti aici, mai multe retete cu creveti gasiti aici.
Nu uitati ca va astept si pe pagina de facebook a blogului aici, sau in grupul de discutii al blogului aici sau pe instagram aici
De asemenea va invit sa va abonati si la canalul meu de watsapp: https://whatsapp.com/channel/0029Va9CPG92ZjCdooO65q2o Si nu uitati sa va activati si notificarile ca sa fiti instiintati ori de cate ori postez ceva nou!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes