ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

22 ian. 2024

Salata de paste cu ton

Salata de paste cu ton este o salata deosebita, foarte gustoasa si satioasa, si o recomand cu mare drag!
De asemenea va recomand si paste cu ton, salata de ton, salata mexicana de ton, salata de cartofi cu ton, salata de ton cu avocado sau pastele cu ton si naut.
Mai multe retete de salate gasiti aici, mai multe retete cu ton gasiti aici. (click pe cuvintele subliniate pentru a ajunge in pagina retetelor)
Nu uitati ca va astept si pe pagina de facebook a blogului aici, sau in grupul de discutii al blogului aici sau pe instagram aici



Ingrediente salata de paste cu ton

200 g paste fusilli
200 g ton bucati
50 g porumb
1 ardei capia
1 ceapa rosie
2-3 fire ceapa verde
2-3 linguri ulei masline
2-3 linguri zeama lamaie
sare si piper
 
Mod de preparare salata de paste cu ton
 
Fierbem pastele in apa cu putina sare, apoi le scoatem intr-o sita si le lasam sa se scurga.  Boabele de porumb le scoatem intr-o sita si le lasam si pe ele la scurs. Taie, ardeiul fasii subtiri, ceapa rosie o taiem fideluta si ceapa verde o tocam marunt. Tonul din conserva in defacem in bucati.

Punem intr-un bol toate ingredientele, adaugam uleiul de masline, zeama de lamaie, sare si piper dupa gust si amestecam bine. Este foarte buna rece, de la frigider, si este foarte potrivita mai ales pentru cina.
Desigur, combinatia de legume poate varia in functie de preferintele fiecaruia.



Distribuie daca iti place:

Trimiteți un comentariu

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes