ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

11 iul. 2019

Paste cu ton si naut


E vara, e cald, e perioada concediilor, asa ca nimeni nu isi doreste sa petreaca ore intregi in bucatarie. Reteta de astazi, paste cu ton si naut, este ideala pentru aceasta perioada, se face repede si usor, ingredientele sunt la indemana oricui, este foarte gustoasa si hranitoare.  In plus, sunt foarte bune si reci.
Desigur, am folosit ton si naut de la Sun Food, pentru ca imi plac tare mult, in plus, raportul calitate/pret este unul foarte bun!
Mai multe retete de paste gasiti aici. Mai multe retete cu delicioasele produse Sun Food gasiti aici.

Nu uitati ca va astept si pe pagina de facebook a blogului aici, sau in grupul de discutii al blogului aici iar daca vreti sa fiti la curent cu noile retete va invit sa va abonati aici.



Ingrediente paste cu ton si naut

200 gr penne
1 conserva naut Sun Food
203 linguri ulei masline
200 gr rosii cherry
3-4 catei usturoi
cateva frunze busuioc
zeama de la o limeta
sare de mare, piper



Mod de preparare paste cu ton si naut

Punem nautul intr-o sita si il lasam sa se scurga bine.


 Punem uleiul de masline in tigaia incinsa si adaugam nautul.


Cand nautul este usor rumenit adaugam usturoiul curatat, rosiile spalate si cateva frunze de busuioc. Daca este cazul puteti sa mai adaugati o lingura-doua de ulei de masline.


Le lasam cat sa inmoaie usor rosiile si nautul sa preia gustul usturoiului si al busuiocului. Scurgem tonul.


Adaugam peste naut bucatile de ton si zeama de la limeta.


Pastele le fierbem conform indicatiilor de pe ambalaj, in apa cu putina sare. Cand sunt gata le scurgem si le adaugam peste naut si ton.


Asezonam cu sare si piper dupa gust si garnisim cu frunzulite de busuioc.


Distribuie daca iti place:

Un comentariu :

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes