ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

11 apr. 2022

Aripioare lipicioase la friteuza cu aer cald

Aripioarele de pui lipicioase, dar mai ales aripioarele picante de pui, sunt foarte indragite de toata lumea, si foarte usor de preparat.
Eu am ales sa le prepar la friteuza cu aer cald Fram FAF-MD2000BK, si nu am regretat, pentru ca au iesit fabuloase: foarte gustoase, crocante la exterior, suculente in interior, cu un gust dulceag si totodata usor picante.
Daca nu aveti un astfel de aparat le puteti pregati la cuptor, vor fi foarte bune si asa, doar ca nu vor avea aceeasi consistenta. 

Gasiti reteta aripioarelor lipicioase la cuptor aici. Va recomand si aripioarele de pui la cuptor, aripioarele de pui pane sau aripioarele de pui crocante a la kfc. Mai multe retete cu carne de pui gasiti aici. (click pe cuvintele subliniate pentru a ajunge in pagina retetelor)


Ingrediente aripioare lipicioase la friteuza cu aer cald

1 kg aripioare de pui
4-5 linguri sos sweet chilli
1 lingura miere
2 linguri sos soia
sare, piper, 
fulgi chilli

Mod de preparare aripioare lipicioase la friteuza cu aer cald

Spalam aripioarele apoi le tamponam cu servete absorbante ca sa eliminam excesul de apa.

Punem aripioarele intr-un bol si adaugam sosul sweet chilli, sosul de soia, mierea, sarea, piperul si chilli. Daca doriti aripioare picante adaugati mai mult chilli.

Amestecam bine totul si lasam la macerat cel putin 30 minute.

Asezam aripioarele in vasul friteuzei cu aer cald.

Setam temperatura la 200 grade, timpul de pregatire la 20 minute si pornim aparatul. La finalul perioadei verificam aripioarele si, daca este cazul, prelungim durata de functionare a aparatului.

Adaugam ceapa verde pentru decor si servim aripioarele alaturi de sosul sweet chilli.


Distribuie daca iti place:

Trimiteți un comentariu

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes