ULTIMELE RETETE

28 apr. 2010

PremiuAm primit acest premiu de la o gospodina talentata ,Carmen,pe al carei blog :http://carmen-retete.blogspot.com/ veti gasi o multime de retete delicioase insotite de fotografii minunate

Multumesc mult Carmen!


Imi face o deosebita placere sa ofer la randul meu acest premiu unei mamici si gospodine desavarsite,Mihaela.Pe blogul ei:http://mihaela-bunatati-din-bucataria-mea.blogspot.com/ veti descoperi o multime de retete una mai interesanta ca cealalta.

Distribuie daca iti place:

Trimiteți un comentariu

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

loading...
 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes